Koti-Vakasta löydät laadukkaat liikelahjat helposti ja vaivattomasti. Ilahduta yhteistyökumppaneitasi tai palkitse henkilökuntasi lahjalla. Olemme kehittäneet myymälämme laajaa klassikkotuotteiden valikoimaa ja tarjoamme yrittäjille monenlaisia uutuuksia. Lahjatuotteistamme löytyy kauniita, kestävän kehityksen käyttötavaroita kaikista Marimekon ja Aarikan tuoteryhmistä.

 

Toisiinsa yhdistyvät tuotteet muodostavat laajoja tuoteperheitä ja voit kerätä tärkeille yhteistyökumppaneille vaikkapa kokonaisen sarjan. Halutessasi saat tilaamasi tuotteet kauniisiin lahjapaketteihin valmiiksi pakattuina. Muistathan myös, että lahjakortillamme saaja voi valita mieleisensä lahjan.

 

Yrityslahjat

Työasut

Palvelemme mielellämme myös yrityksen käyttöesineiden, sisustuskankaiden ja työasujen valinnoissa.

 

Marimekon malleista ja väreistä syntyy hyvä ja ajaton työasu niin naisille kuin miehillekin. Suositusta klassikkomallistosta löytyy myös aina täydennystä tarpeen mukaan.

 

Yrityksen sisustus

Meiltä löydät Marimekon laadukkaat tekstiilit työ- ja edustustilojen sisustuksiin. Mallistoihin sisältyy monia puuvilla- ja pellavakangas vaihtoehtoja sekä myös paloturvallisia Trevira CS-verhokankaita.

 

Toimitamme tekstiilejä myös valmiiksi ommeltuina. Tulemme tarvittaessa paikanpäälle suunnittelemaan ja ottamaan mitat.

 

Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous ja räätälöimme juuri teidän yritykselle sopivan tuotteen, oli kyseessä sitten yrityslahja, työasut tai tilojen sisustus. Yhteyttä voit ottaa soittamalla, sähköpostilla tai yhteystieto-sivujen lomakkeella.