Marimekko on suomalainen tekstiili- ja vaatetusalan designyritys. Marimekon vahvat graafiset kuviot ovat herättäneet tunteita puoleen ja toiseen jo 1950-luvulta lähtien. Niitä rakastetaan ja joskus jopa inhotaan, mutta monipuolisesta ja laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle juuri se oikea. Marimekko tuotemerkillä on korkealuokkaisia vaatteita, sisustustekstiilejä, laukkuja ja muita asusteita.

Marimekko

Aïno

Aïno on vuonna 1994 perustettu suomalainen vaateyritys. Aïno-malliston suunnittelija Liisa Kotilaisen filosofiana on luoda ajattomia malleja, jotka pysyvät kauniina vuosia. Materiaaleina käytetään pitkälti luonnonkuituja. Hän haluaa luoda vaatteita, jotka korostavat itsenäisen pohjoismaisen naisen omaa persoonallisuutta.

"Haluan, että vaate tuo esiin naisen omaa kauneutta. Minulla on se lähtökohta, että vaate on naista varten eikä nainen vaatteita varten. Siksi teemme vaatteita monille eri vartalotyypeille" Liisa sanoo.

Ritva Falla

Ritva Fallan suunnittelemat vaatteet ovat laadukkaita, pitkäikäisiä, helppoja ja joissa on ripaus luksusta arkeen.

"En suunnittele vain yhden sesongin vaatteita, vaan ajattelen, että vaatteet pitää kestää aikaa ja tulla niin rakkaaksi, että haluaisi uuden samanlaisen. Mallistossani tärkeätä ovat laadukkaat materiaalit, hienot yksityiskohdat ja hyvä istuvuus" Ritva sanoo.

Aarikka

Aarikka Oy on vuonna 1954 perustettu suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa design-tuotteita. Aarikan korumalliston tuotteet valmistetaan yksittäin käsityönä Suomessa. Korujen päämateriaali on puu, joka Aarikan oman värjäysmenetelmän ansiosta saa kauniin silkkimäisen pinnan. Aarikan korumallisto edustaa kestävää kauneutta, jonka muotokieli ja laatu kestävät vuodesta toiseen. Jouluna Aarikan tontut luovat iloisen joulun tunnelman.

Lindon

Masai

Masai on tanskalainen vaatemerkki joka suunnittelee vaatteita aikuisille muotitietoisille naisille, jotka haluavat rennon ja persoonallisen tyylin. Mielenkiintoiset ja vaihtelevat mallit sekä kuviot yhdistettynä korkealaatuisiin materiaaleihin antavat ainutlaatuisen yhdistelmän, joka on ominaista Masaille.

Lindon haluaa suunnitella mukavia vaatteita joissa laatu ja istuvuus ovat tärkeitä kriteereitä. Suunnittelu on luovaa ja jännittävää joko mallien, hauskojen yksityiskohtien tai hienojen printtien kautta. Lindonin housuvalikoimaan kuuluu mukavat strech housut joissa löytyy joka sesonkiin uusia herkullisia värejä.

Nanso huolehtii laadusta, trendeistä ja vastuullisista valinnoista. Aidolla ammattiylpeydellä ja täydellä sydämellä valmistetut Nanso-tuotteet ovat monikäyttöisiä ja erottuvia. Nanso uskoo vahvan suomalaisen designin ja valmistuksen yhteistyönä syntyvän tuotteita, jotka kulkevat käyttäjiensä mukana heidän merkityksellisissä hetkissä.

Nanso